torsdag, desember 14, 2006

Juletekjøkkenkonkurranse

Juhu! Det er snart jol! Og snøen har ikkje kome endå... :( Men det har slapsa litt i natt då.. Me har i alle fall endeleg byrja å pynta tekjøkkenet vårt til jol! Ikkje at me har så stort håp om å vinna juletekjøkkenkonkurransen, det er litt for få engasjerte på internatet vårt til det, men det har no betre seg atskillig sidan for ei veke sidan, då det var stappfullt av datamaskiner der inne. Minst 9 stk var rigga opp der inne, og linka saman, og så satt dei der og spelte CS. Sundag kasta me dei ut, rydda, vaska, og byrja å laga det koseleg. Me tok også ein liten handlerunde i går, og no ser det ganske bra ut :)

Me har strengt tatt ikkje hatt så mykje tid til pynting og slikt tidlegare. Cabareten har tatt masse tid og krefter, og slik såg timeplanen min ut forrige veka (biletet nedanfor). Den øvste timen byrjar kl 8, og den nedste sluttar kl 9... puh!



Men slik er altså tekjøkkenet til Vikheim 2 for augneblinken :)

Dei tingene i vinduet er forresten på rommet til meg og Anne Kristine, og eg har hekla dei sjølv! Lærte det på heklekurset :D Det er mange som har blitt litt hekta på hekling og strikking i det siste...

Denne stjerna heng på rommet vårt i lag med hekledingsane mine :)