tirsdag, desember 26, 2006

Juleavslutning

Så hadde eit halvt år gått og det var klart for ei lita avslutning før jol. Denne inneholdt først ein herleg middag, med BÅDE ribbe OG pinnekjøt :) Heldigvis! No fann eg ut kva ribbe var også... Med riskremsaus til desert var julemiddagen komplett! Lærarane hadde dessutan kledd seg ut som kelnarar og gjekk rundt og varta oss opp. Herleg!



Deretter var det bilettaking, og så var det litt bilettaking, deretter var det bilettaking, før me vart send inn i peisestova. (Me hadde jo alle kledd oss opp i finstasen, så bilettaking var absolutt naudsynt!


I peisestova var det diverse underhaldning, song og musikk, og tru det eller ei; Andreas S. fortalde heile Snikker Andersen-historia ordrett til oss, utan bok, og med dialekt! Vikhheim U måtte også framføra julesangen dei vann med i julesongkonkurransen, medan Mjøsheim B (surprise) vann juletekjøkkenkonkurransen. Kvelden vart avrunda med kaker og vilter juletregang.


Også dei siste kapitla av julemysteriet vart lesne, og Elisabeth kom fram til slutt. Halv eitt om kvelden kom eg og Victoria på at me hadde gløymt å be Ole om å brenna songane vokal hadde spelt inn, på ein cd! Me ringte til han og han sa han skulle sjå kva han fekk gjort. Til mi store glede låg cd-en ute i gangen dagen etter :D Opptaket var derimot ikkje så bra som eg hadde håpa... men greit nok. Tidleg om morgonen reiste eg heim, for å feira jol der :)

GOD JOL!